Het Juiste Thuis is een samenwerkingsverband van gemeenten, woningcorporaties, zorg-/ welzijns- en ouderenorganisaties in Zuidoost-Brabant. Het doel van het samenwerkingsverband is ervoor te zorgen dat er sneller en meer oplossingen komen, waarmee senioren fijn en langer zelfstandig kunnen wonen. Ons Duo-wonen is een van de oplossingen die wordt aangeboden binnen deze samenwerking en op het kennisplatform. Sinds 16 februari 2024 zijn wij onderdeel van dit platform.

Dit wil Het Juiste Thuis bereiken door een intensievere samenwerking tussen gemeenten, woningcorporaties, zorg-/welzijns- en ouderenorganisaties op het gebied van kennisdelen, innoveren en het regionaal matchen van vraag en aanbod.

Het Juiste Thuis vormt hiermee tevens een regionale uitwerking van het manifest ‘Een (t)huis voor senioren in Brabant’ van het Brabants Netwerk Wonen-Zorg-Welzijn. Het samenwerkingsverband wordt gefinancierd door een subsidie van de Provincie Noord-Brabant, in combinatie met cofinanciering door deelnemers van Het Juiste Thuis.

 

Stichting Statiegeld Op Jeugd wordt mede mogelijk gemaakt door samenwerking, steun en support van: