Ben jij enthousiast over wat woningverdubbeling o.b.v. Duo-wonen kan betekenen voor jouw woonomgeving en ben je overtuigd dat Duo-wonen de manier is om senioren langer thuis te laten wonen en jongvolwassenen betaalbare woonruimte te bieden, neem dan contact met ons op. St SOJ wil in heel Nederland Duo-wonen mogelijk maken, maar dat lukt ons niet alleen. Wij zoeken ZZP-ers die binnen hun eigen regio Duo-wonen willen gaan realiseren voor anderen. Je kunt je eigen werktijden indelen, net zoveel verdienen als je zelf wilt en daarbij maak je Nederland mooier en help je jong en oud aan betaalbaar wonen.

St SOJ heeft de ambitie om in alle 352 Nederlandse gemeente minimaal een pilot te realiseren, dus genoeg werk waar je leuk je brood mee kunt verdienen. De Lloyd Bank, BLG Wonen en het woonteam van minister Hugo de Jonge  en met de hulp van STEC Groep hebben onderzoek gedaan naar de potentie van woningsplitising en er zijn ruim 500.000 woningen in Nederland geschikt om te splitsen en daarmee geschikt voor Duo-wonen. 

Denkt u nu hier ben ik naar op zoek en ik wil graag meer weten over de mogelijkheid om zelf Duo-wonen in mijn regio mogelijk te gaan maken,  neem dan contact op met Amanda Schiltmans 06-27 35 87 49 of stuur een e-mail naar info@st-soj.nl.

 

 

Stichting Statiegeld Op Jeugd wordt mede mogelijk gemaakt door samenwerking, steun en support van: