Een keynote-spreker leidt een thema in en brengt zo het publiek samen rond het onderwerp en wij gaan nog een stapje verder: onze keynote-spreker Amanda Schiltmans neemt zelfs stelling in rond het thema splitsen en/of Duo-wonen vanuit de jaren ervaring op het gebied van splitsen met als doel Duo-wonen in de praktijk.

Amanda Schiltmans-Molter is in 2016 begonnen als initiatiefnemer, idee-eigenaar en oprichter van Duo-wonen. Dit alles is ontstaan na een thema avond die zij had georganiseerd voor ondernemers over demografie in haar woonplaats gemeente Son en Breugel. Haar bevindingen, inzichten en praktijkervaringen wil ze graag delen met Nederland om zo Duo-wonen bekend te maken bij het grote publiek. Onze keynote-spreker is letterlijk toonaangevend als het gaat om het vakgebied woningsplitsing en Duo-wonen met als doel senioren langer zelfstandig te laten wonen in hun koop- of huurwoning en jongvolwassene(n) betaalbare woonruimte bieden met als hoofddoel leefgebieden duurzaam maken in mensen. In de ogen van Amanda gaat duurzaamheid veel te veel over zonnepanelen, elektrische auto's en LED-lampen, maar het gaat totaal niet over mensen en samenlevingen.

Bent u op zoek naar iemand die praktijkervaringen wil delen op het gebied van woningsplitsing, langer zelfstandig thuis wonen en betaalbare woningen voor jong en oud, neem dan contact op met Amanda Schiltmans 06-27 35 87 49 of stuur een e-mail naar info@st-soj.nl.

 

 

Stichting Statiegeld Op Jeugd wordt mede mogelijk gemaakt door samenwerking, steun en support van: