Duo-wonen is er voor jong en oud en om fijn te wonen is de klik tussen jongvolwassene en senior(en) het belangrijkste, maar hoe vind je de perfecte match? Vraag het ons, wij halen de hulptaken wensen op bij de senior, maken hiervan een woonprofiel en dit zetten wij voor u uit met als doel de perfecte jongvolwassene te vinden waarmee u gaat Duo-wonen.

Wanneer wij de jongere gevonden hebben voor u, ze moeten bij ons solliciteren o.b.v. een motivatiebrief of motivatievideo, stellen wij de jongvolwassene aan u voor o.b.v. een persoonlijk gesprek tussen u, de jongvolwassene en iemand van onze stichting. U moet de klik ook hebben met de Duo-wonen huurder, dat vinden wij belangrijk. Wanneer u de klik heeft met elkaar, vind er een tweede gesprek plaats echter zonder iemand van onze stichting. Voelt dit nog steeds goed, dan is er sprake van een match en kunnen wij de huurovereenkomst in combinatie met de hulptakenovereenkomst voor u opmaken en is Duo-wonen een feit.

Daarnaast begeleiden wij het Duo-wonen traject twee jaar; het eerste jaar evaluaren wij twee à drie keer en het tweede jaar is dit een à twee keer. Zo borgen wij fijn wonen, daar staat Duo-wonen voor!

Denkt u nu hier ben ik naar op zoek, neem dan contact op met Amanda Schiltmans 06-27 35 87 49 of stuur een e-mail naar info@st-soj.nl.

Bent u een beleidsmaker en wilt u weten wat St SOJ voor u kan betekenen m.b.t. matching, begeleiding en/of huurovereenkomst in combinatie met hulptakenovereenkomst, ook dan neem contact op met Amanda Schiltmans 06-27 35 87 49 of stuur een e-mail naar info@st-soj.nl.

 

Stichting Statiegeld Op Jeugd wordt mede mogelijk gemaakt door samenwerking, steun en support van: