Wanneer wij de jongere gevonden hebben voor u, de Duo-wonen match is gemaakt begeleiden wij Duo-wonen ook twee jaar. De klik die er is wil je behouden, dat vinden wij belangrijk. Wanneer er sprake van een match en kunnen wij de huurovereenkomst in combinatie met de hulptakenovereenkomst voor u hebben opgemaakt is Duo-wonen een feit en wil je ook dat de gemaakte afspraken worden nagekomen.

Omdat de jongvolwassene hulptaken doet voor de senior, wordt er een deel van de huur gespaard (huursparen) voor de t.z.t. eigen kosten koper. Is kopen in de toekomst niet weggelegd voor de jongvolwassene, dan kan dit huurspaar deel gebruikt worden voor de stoffering van een huurwoning met huurovereenkomst voor onbepaalde tijd.

St SOJ begeleidt dit Duo-wonen traject twee jaar; het eerste jaar evaluaren wij twee à drie keer en het tweede jaar is dit een à twee keer. Zo borgen wij fijn wonen, daar staat Duo-wonen voor! Indien er tussentijds vragen zijn of andere zaken, St SOJ is altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning tijdens deze twee jaar.

Denkt u nu hier ben ik naar op zoek en ik wil graag meer weten over het matchen, de begeleiding of huursparen, neem dan contact op met Amanda Schiltmans 06-27 35 87 49 of stuur een e-mail naar info@st-soj.nl.

Bent u een beleidsmaker en wilt u weten wat St SOJ voor u kan betekenen m.b.t. matching, begeleiding, huursparen en/of huurovereenkomst in combinatie met hulptakenovereenkomst, ook dan neem contact op met Amanda Schiltmans 06-27 35 87 49 of stuur een e-mail naar info@st-soj.nl.

 

Stichting Statiegeld Op Jeugd wordt mede mogelijk gemaakt door samenwerking, steun en support van: